MALPERTUUS


Themapark  Investeringsproject

Blog

MALPERTUUS

...is het een Vossenkasteel, of is het toch een Vossenhol ?   Het is onherbergzaam, vol listige gevaren, avontuurlijk &spannend,  ...en een prima aanleiding om er een nieuw themapark naar te noemen !

Bekend in heel wat Europese landen, in meerdere talen en vele versies, spreken de listen van Reynaert de Vos  jong en oud aan in boeken, theater, musical en animatiefilm !  Het is een lange lijst, en wij voegen er na 850 jaar een wonderlijk amusant themapark aan toe !

Maar  REYNAERT  zal er niet alléén staan.  Met hem staan er nog andere avonturen uit de vertelkunst of imaginatie der middeleeuwen in de wachtrij.  Zoals de fratsen van Tijl Uilenspiegel, de vreselijke draak Fretalop van Temse, de zinnebeeldige hekserij uit 'De wereld van Soo Moereman' (Klein Brabant)    

En ook geschiedenis is puur avontuur !  Avonturen der wereld ontdekkingsreizen per schip in de 15°-16° eeuw, waar  MERCATOR  wetenschappelijk aan het roer heeft gestaan als "Opper-Navigator" ! 

En ook de NATUUR heeft zijn wonderen nog niet allemaal prijsgegeven.  Met een fascinerende edutainment insteek over het Schelde ecosysteem, en over planten en dieren waarvan je het meest wonderlijke leven nog niet vermoede, zelfs niet bij het laatste bezoek aan de dierentuin, dan wordt natuur hier echt FUN !

Tenslotte gaan we ook HISTORIE in opwindende edutainment vatten. Van Galliers tot nu. En Forst Steendorp zal permanent bezoekbaar worden, via een eigen interactief bezoekerscicuit !

Reynaert zal wel overal de listige gastheer zijn !  "Welkom in Malpertuus"

Maar alléén met gedreven Ondernemers-Investeerders, kunnen we het realiseren !


view:  full / summary

Een Theater voor Malpertuus park !

Posted on September 3, 2015 at 2:20 PM Comments comments (0)

MALPERTUUS Theater

A contemporary storytelling theme park cannot exist anymore, without a grand theatre set up, sooner or later ! We drive a completely new concept for spectacle musical theater :

CLOSELINESS :  All spectators close to the action, no-one will be further away from stage then 10 seating rows. Most theaters of a similar audience size, go ...

Read Full Post »

Een sleutel attractie in "MERCATOR" parksectie

Posted on July 1, 2015 at 7:15 PM Comments comments (0)

Een sleutelattractie    -     A key attraction

'Land in Zicht !'      'Land Ahoy !'
Reis je mee naar Goa ? .. of Shanghai ? .. of Hiroshima ? 
... en nog 5 andere beroem...
Read Full Post »

Rss_feed